Подобрена картофена салата
16 Октомври 2013
27354
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Картофите се нарязват на дребни кубчета. Доматите - на парченца, а ако са чери - на половинки. Маслините се почистват от костилките и също се нарязват. Лукът се накълцва на дребно. Продуктите се объркват и се овкусяват със зехтина, оцета и солта. Объркват се добре, прехвърлят се на купчинка в средата на салатено плато. Отстрани се подреждат листата маруля и плочките сирене, които се поръсват с малко черен пипер. Салатата се украсява с още домати, натрошено сирене и стръкче джоджен.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари