Подобрени пържени филийки - вече само тях признават у дома! Грандиозен вкус за 5 минути:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Подобрени пържени филийки - вече само тях признават у дома! Грандиозен вкус за 5 минути:
Подобрени пържени филийки - вече само тях признават у дома! Грандиозен вкус за 5 минути:
29037
Подобрени пържени филийки - вече само тях признават у дома! Грандиозен вкус за 5 минути:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако се чудите какво да приготвите на закуска и ви е втръснало от обичайните палачинки, филийки, макарони и т.н., днес ви предлагаме да опитате тази чудесна 5-минутна закуска , която ще се услади на цялото семейство. Божествени филийки на тиган - наподобяват пържените, но са "подобрена" тяхна версия и сега ще разберете защо.

Ето как се приготвят най-вкусните пържени филийки :

Божествени филийки

Продукти:

филии бял хляб

2 супени лъжици захар

150 грама извара (или крема сирене с неутрален вкус)

1 с.л.заквасена сметана

1 узряло киви

ванилия на върха на ножа

2 яйца

30 мл прясно мляко или вода

1 ч.л.захар

Приготвяне:

Към мекото крема сирене добавете заквасената сметана, ванилията и разбъркайте всичко.

Нарежете кивито на малки парченца, добавете към изварата и разбъркайте.

Разпределете равномерно получената смес върху филийките и отгоре покрийте с второ парче хляб.

Разбийте яйцата в дълбока чиния, добавете захар, налейте млякото или водата и разбъркайте добре.

В предварително загрято олио изпържете филийките, като предварително ги потапяте в яйчената смес. Изпържете от двете страни, след което отцедете от мазнината върху домакинска хартия.

По желание може да ги поднесете поръсени с пудра захар и канела.

Да ви е сладко!

 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft