Постен пилаф с нахут
2 Март 2012
51345
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте малко мазнина и леко запържете дафиновия лист, чесъна и мащерката. Прибавете доматите и гответе на средна температура, като бъркате и раздробявате доматите. Прибавете нахута и продължете да готвите докато доматената микстура стане на гъста паста, 10-20 минути.
Прибавете бульона и овкусете със сол и пипер, оставете да заври и прибавете ориза. Покрийте с капак, намалете температурата и гответе още 20 минути. Изгасете котлона и оставете да си почине за 30 минути. Разбъркайте леко с вилица и поръсете с магданоза.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари