Постни гъбени сармички
22 Декември 2011
20617
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г гъби
1/2 ч.ч. ориз
4 глави лук
2 бр. големи моркови
1 ч.ч. олио
магданоз
сол
черен пипер
1 с.л. вегета
лозови листа
Ситно нарязаният лук и настърганите моркови се задушават в олиото. Добавят се нарязаните гъби и се задушава още 10 минути. След това се налива 1 ч.ч. гореща вода и се добавят оризът и вегетата. Когато оризът поеме водата се слагат подправките. Свиват се сарми, нареждат се в тенджера, притискат се с чиния, заливат се с 1 ч.ч. вода и се варят на слаб огън.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари