Почерпих с тях за рождения ден - всички питаха откъде ги купувам! Е, как да им кажа, че ги правя...
20 Октомври 2016
1421698
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
На това деликатно кремообразно лакомство никой не може да устои! Домашните бонбони Рафаело са не по-лоши от купешките, дори ги надминават по вкус! Единственият им недостатък е, че не са устойчиви на топлина и затова трябва да се съхраняват на хладно място. Опитайте, ще останете очаровани!
Продукти:
200 гр.
карамелизирано кондензирано мляко ( сгущенка - от руските магазини)
200 гр. масло
200 гр. кокос
1 чаша бадеми
Приготвяне:
- Разбийте с вилица размекнатото масло.
- Смесете го с кондензираното мляко, разбъркайте вътре половината от кокоса и ванилията.
- Омесете сместа. Тя трябва да е мека и гладка.
- Сложете в хладилник за 24 часа. Когато я извадите, може да започнете да оформяте бонбоните.
- Вземете от сместа с чаена лъжичка, след това внимателно оформете топче. Във всяко поставете по един обелен бадем.
- Оваляйте готовите бонбони в останалия кокос. Сложете ги в хладилника да стегнат хубаво.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари