24 Ноември 2016
25004
Снимков материал: pixabay.com
Рецептата за това мързеливо месо е истинско спасение в последния момент. Бързо, лесно, вкусно и почти с подръчни продукти.
Истинско угощение за цялото семейство!
Съставки:
500 гр. говеждо месо
1 глава лук
200 гр. мариновани гъби
200 гр. кашкавал
50 гр. хляб
100 гр. майонеза
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Накиснете филийка бял хляб в мляко или вода, и леко я изстискайте. Добавете я към месото.
- Обелете и настържете лука, добавете каймата. Подправете със сол и черен пипер, и разбъркайте старателно.
- Разпределете каймата в тавичка, след това я намажете с растително масло. Отгоре намажете тънък слой майонеза.
- Сложете гъбите върху каймата.
- На едро ренде настържете кашкавала и го поръсете върху гъбите.
- Пъхнете тавата в предварително загрята на 180 градуса фурна и печете в продължение на 40-50 минути. През последните 15 минути увеличете температурата до 200 градуса.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари