По- вкусни са от солетки, а колко лесно се приготвят не е истина, седна ли пред телевизора...
1 Септември 2017
46484
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти:
250 г брашно
200 г настърган кашкавал
150 г прясно масло
6 лъжици кисело мляко
1 пълна лъжичка сол
½ лъжичка червен пипер
1 яйце
Начин на приготвяне
Замесете тестото с 250 г брашно, 200 г настърган кашкавал, 150 г прясно масло, 6 лъжици кисело мляко, 1 пълна лъжичка сол и ½ лъжичка червен пипер. Оставете тестото да почива 2 часа, след което го разточете на кора като за юфка.
Нарежете кората на лентички, дълги 10 см и широки 1 см.
Увийте лентичките две по две на спирали. Наредете соленките в леко намазана с масълце тава, намажете ги отгоре с разбито яйце и ги печете в умерена фурна.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари