Правя ги и в делник, и в празник! Хем са супер лесни, хем вкусът им е един път! Най-вкусните...
29 Ноември 2016
1561220
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Картофи с гъби е невероятно вкусно съчетание, на което малцина могат да устоят. Днес решихме да ви покажем една лесна и бърза идейка: пълнени картофи с гъбки и ароматен лук .
Стават бързо, лесно, а ястието е достойно и за най-капризните!
Съставки:
5 картофа
200 гр. гъби
2 глави лук
2 с.л. майонеза
100 гр. кашкавал
сол на вкус
черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Разрежете сварените картофи наполовина. От всяка половина издълбайте средата с лъжица.
- Запържете нарязаните гъби и лука, след което ги охладете. След това добавете майонезата, сол и черен пипер на вкус, и разбъркайте.
- Напълнете с плънката картофите и поръсете с настърган кашкавал отгоре. Подредете картофите върху хартия за печене, намазана с растително масло.
- Изпечете картофките с гъби на 180 градуса около 15 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари