Празена чорба с домати и фиде
22 Декември 2011
8729
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Празът се нарязва надребно, картофите се обелват и се режат на малки кубчета, поставят се в тенджера. Заливат се с 1 1/2 л студена вода.
Добавят се счуканата скилидка чесън, солта, олиото и нарязаните надребно стъбла магданоз. Кипва се и се вари на тих огън 10 минути. Добавят се пасираните домати и варенето продължава още 15 минути.
Фидето се запържва и се добавя в чорбата заедно с подправките. Вари се още няколко минути, след което се сервира.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари