Прасковена торта БЕЗ захар, брашно и яйца! Не се пече, а вкусът й не се забравя:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Прасковена торта БЕЗ захар, брашно и яйца! Не се пече, а вкусът й не се забравя:
Прасковена торта БЕЗ захар, брашно и яйца! Не се пече, а вкусът й не се забравя:
21694
Прасковена торта БЕЗ захар, брашно и яйца! Не се пече, а вкусът й не се забравя:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Този вкусен и сочен десерт с праскови ще ви спечели! Не се слага захар, няма брашно и яйца, не се пекат кори - идеален е за лятото.

Ако обичате прасковена крем пита , този сладкиш е точно по ваш вкус и вярваме, че ще ви хареса.

Това е лесен десерт, който се прави бързо и не е необходимо да включвате котлона. Получава се мека, вкусна и сочна плодова торта , към която ще се връщате всяко лято.

прасковен чийзкейк

Прасковена торта без захар, брашно и яйца

Продукти:

150 грама смлени бисквити;

200 грама цели бисквити;

5 праскови;

300 грама сметана за разбиване;

350 милилитра + 100 милилитра студено мляко;

200 милилитра заквасена сметана;

50 грама шоколад на вкус.

Подготовка:

Разбийте сметаната с млякото, след това добавете заквасената сметана и продължете да разбивате. Разделете получения крем на две равни части, след което към едната добавете натрошените бисквити и всичко разбъркайте добре.

Потопете несмлените бисквити в малко мляко и започнете да ги редите в тава или чиния, след което намажете този ред със сметаната, в която сте сложили смлените бисквити.

След това измийте и нарежете прасковите, след което ги разпределете върху крема.

В останалата половина от разбитата сметана добавете останалите несмлени бисквити, които първо ще натрошите с ръце. Шоколадът, за предпочитане бял, се нарязва на парчета, след което се добавя към сметаната заедно с натрошените бисквити и всичко се разбърква добре. С тази смес се покрива редът от праскови.

прасковена торта

Сложете тортата в хладилника да стегне, най-добре през нощта!

Украсете с резени праскови, настърган бял шоколад или бита сметана.

бисквитена торта с праскови

Добър апетит!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft