Праскови в бутер тесто

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Праскови в бутер тесто
Праскови в бутер тесто
admin
Добавена от: admin
7214
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг праскови
180 г захар
1/2 пакетче канела
100 г орехови ядки
1 яйце
20 г пудра захар
топка сладолед - за поднасяне

Обелете прасковите, разполовете ги и им махнете костилките. Нарежете корите на тестото на квадрати. Върху всеки квадрат сложете по една прасковена половина. На мястото на костилката сложете по една орехова ядка. Посипете със захарта и канелата. Завийте като съберете отгоре краищата на квадрата. Намажете с разбито яйце и посипете с малко пудра захар. Печете в изплакната с вода тава.
Поднесете готовите сладкишчета с топка сладолед! 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft