Преди да го сготвя ВИНАГИ чистя купешкото пиле от антибиотиците и хормоните! После има вкус на домашно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Преди да го сготвя ВИНАГИ чистя купешкото пиле от антибиотиците и хормоните! После има вкус на домашно!
5610
Снимков материал: pixabay.com
Преди да го сготвя ВИНАГИ чистя купешкото пиле от антибиотиците и хормоните! После има вкус на домашно!

Един вариант

Готвейки пилешкото от магазина е по-добре да не му използвате бульона. В процеса на готвене токсините от него падат и така бульонът не е най-подходящия за консумация.

Ако обичате пилешки бульон, използвайте домашна кокошка. 

Втори вариант 

Ако ви се хапва печено пиле, махнете вътрешните органи, като също е добре да махнете и кожата. Там се съдържат всичките му токсини.

Трети вариант

Накинсете го в разтвор от 1 л вода и няколко супени лъжици сол, както и сока от 1/4 лимон. Пуснете пилето в разтвора за 2 часа, после го отцедете, направете нов разтвор и отново го пуснете за час или два. И ще изчистите токсините, и ще го направите по-меко.



 

Редактор: Ива Христова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft