14 Май 2022
5610
Снимков материал: pixabay.com
Един вариант
Готвейки пилешкото от магазина е по-добре да не му използвате бульона. В процеса на готвене токсините от него падат и така бульонът не е най-подходящия за консумация.
Ако обичате пилешки бульон, използвайте домашна кокошка.
Втори вариант
Ако ви се хапва печено пиле, махнете вътрешните органи, като също е добре да махнете и кожата. Там се съдържат всичките му токсини.
Трети вариант
Накинсете го в разтвор от 1 л вода и няколко супени лъжици сол, както и сока от 1/4 лимон. Пуснете пилето в разтвора за 2 часа, после го отцедете, направете нов разтвор и отново го пуснете за час или два. И ще изчистите токсините, и ще го направите по-меко.
Редактор: Ива Христова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари