Преди да ми даде тази рецепта Бай Миле не вкусвах гъби, но откакто започнах да ги правя така се съсипах да ям

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Преди да ми даде тази рецепта Бай Миле не вкусвах гъби, но откакто започнах да ги правя така се съсипах да ям
Преди да ми даде тази рецепта Бай Миле не вкусвах гъби, но откакто започнах да ги правя така се...
17558
Преди да ми даде тази рецепта Бай Миле не вкусвах гъби, но откакто започнах да ги правя така се съсипах да ям
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тези пълнени печурки със спанак на бай Данчо са просто уникални

Предлагаме ви рецепта за пълнени печурки със спанак . Стават просто уникални и са перфектни за предястие, мезе, а и защо не за основно ястие.

Хранителни и много питателни са.

Трябват ни 12 големи печурки, една лъжица лимонов сок, сол и черен пипер на вкус, една глава лук, две скилидки чесън, четири лъжици олио, два домата, 350 грама спанак, 50 грама настърган кашкавал, четири лъжици бяло вино, четири лъжици месен бульон.

 

Тези пълнени печурки със спанак ще ви накарат да си ометете чиниите

Първо изваждаме пънчетата на гъбите и ги нарязаме на ситно. После печурките ги поливаме с лимоновия сок и ги поръсваме с черния пипер и солта отвътре. Нарязания на ситно лук го задушаваме, заедно с чесъна и пънчетата от гъбите в една лъжица олио.

Доматите ги почистваме от семките и ги нарязваме на ситно, а после ги разбъркваме хубаво с нарязания също на ситно спанак и половината от настъргания кашкавал. Добавяме към тях и готовата лучена смес.

Започваме да пълним гъбите като гледаме да ги напълним наистина хубаво, дори с връх. Отгоре ги поръсваме с останалия настърган кашкавал и ги подреждаме в тавичката.

Поливаме ги с останалата част от олиото, слагаме и виното, както и месния бульон. Запичаме ги за около двадесет минути във фурната, която предварително сме загряли на температура от 200 градуса.

Тези пълнени гъби са една наистина уникална рецепта, която става много лесно и бързо, но е изключително вкусна и почти няма човек, който да не остане очарован от нея.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft