23 Август 2012
223710
Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
Какво трябва да е съотношението между вода и ориз
Не разбърквайте ориза постоянно
Ако задушавате ориз в тенджера
Когато оризът заври задължително намалете котлона
Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза
Кой ориз е подходящ за приготвяне на китайско ястие
Кои са най-подходящите подправки за ориз
Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза, задължително прегледайте всяко зрънце от пакета (много често в купешките разфасовки откриваме всевъзможни камъчета и остатъци) и измийте. Поставете го в гевгир и изплаквайте докато спре да пуска „млечна вода”.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари