Магданозът-вкус за ястията и сила за мъжете

вход през zajenata.bg
69607
Пресен, или сух магданоз

Пресен, или сух магданоз

Винаги когато е възможно, е необходимо да се избира пресен магданоз пред сушената му форма, тъй като е с по-добри вкусови качества. Трябва да се избира свеж магданоз, който е с наситен зелен цвят и изглежда свеж и хрупкав. Необходимо е да се избягва този, чиито листа са увехнали и пожълтели. Пресният магданоз е необходимо да се съхранява в хладилник в найлонов плик.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Подправки
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft