Пресен копър и подправки-Как да ги съхраним пресни без замразяване!
21 Август 2018
17484
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Копър – много полезен продукт, който помага при проблеми с теглото, безсъние , метеоризъм , хипертония ,гастрит , цистит, както и различни заболявания на бъбреците.
Той дори намалява главоболие. Също така, тази билка подобрява апетита и подобрява обмяната на веществата.Как да запазим пресен копър без замразяване за 2-3 месеца напред?
Копърът се измива и подсушава добре.
Не трябва да се слага мокър в бурканите.
Изплакнете бурканите и ги подсушете.
Изрежете дебелите стъбла и сгънете копъра в бурканите. Затворете добре.
Сложете ги в хладилника.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари