Пресни картофи с месо
11 Май 2012
41604
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете месото на парченца (по 3-4 за порция), залейте го с 3 чаши топла вода и прибавете нарязания лук. Варете, докато месото омекне. Прибавете нарязаните на кръгчета картофи и когато са полусварени - маслото, червения пипер и размитото в малко сос брашно. Пет минути преди да свалите ястието от огъня, сложете нарязаните магданоз и копър. Поднесете със салата или таратор.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари