Пресни картофки с копър и чесън
4 Юни 2013
152847
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Картофите се измиват добре и ако са по-едри, се нарязват на половинки. Олиото се загрява в дълбок тиган на котлона, добавя се маслото и щом се разтопи, се прибавя нарязаният пресен чесън. Запържва се леко, колкото да замирише. Прибавят се картофите и се бърка интензивно, докато се покрият добре с мазнината. Добавя се малко топла вода и се оставя да къкри на бавен огън до омекване на картофите, като се бърка често. Щом картофите омекнат, се дръпват от огъня, прибавя се нарязаният копър и се разбъркват добре.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари