Прибрах се изморена от работа, а децата искаха нещо сладко. Пуснах сериала и за нула време...
30 Ноември 2017
35674
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
400 грама пшенично брашно
250 грама масло
500 грама извара
4 супени лъжици какао
4 яйца
350 грама захар
1 пакетче ванилова захар
3 супени лъжици нишесте
100 грама заквасена сметана
Намачкайте с вилица размекнатото масло, добавете към него 150 грама от захарта и отново намачкайте, разбърквайки.
Смесете какаото и брашното, след което комбинирайте със сладкото масло и стрийте продуктите, за да се получат трохи. Половината от тях разпределете по дъното на покрита с лист пергамент тава.
Останалата захар, включително и ваниловата, изсипете при изварата.
Добавете яйцата, сметаната и разбийте с блендер до еднородност. Накрая сложете нишестето.
Разпределете равномерно плънката върху шоколадовата основа.
Покрийте крема с останалите трохи.
Изпечете десерта за 45 минути във фурна, сгорещена на 190 градуса.
Да ви е сладко!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари