Приготвено така хем е сочно и крехко, хем вкусно, вече не го правя по друг начин

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Приготвено така хем е сочно и крехко, хем вкусно, вече не го правя по друг начин
Приготвено така хем е сочно и крехко, хем вкусно, вече не го правя по друг начин
10522
Приготвено така хем е сочно и крехко, хем вкусно, вече не го правя по друг начин
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пилешкото филе на пръв поглед е лесно за приготвяне - просто го варите, печете или пържите. Но всъщност, много често го правим прекалено сухо и губим сочността му. Как да намерим златната среда?

Начинът за приготвяне, който ще ви покажем е термичната обработка на продуктите в херметически затворен контейнер. Тази технология ви позволява да запазите всички сокове, а маслото ще направи филето още по-сочно и крехко

 

Съставките

Пилешко филе 750 грама

масло 50 грама

сол на вкус

Черен пипер  на вкус

 

Подготовка

Разтрийте филето със сол и черен пипер (или други подправки на вкус), поставени в плик с цип или закопчаване, добавете парчета масло. Махнете максимално въздуха от торбата и я затворете.


Поставете торбичката в тенджера с вода. Затворете с капак тенджерата плътно и оставете за 30 минути.

Извадете пилето от опаковката, нарежете и сервирайте с гарнитура в чинията. Насладете се на божествено пиле и споделете рецептата с приятелите си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft