Приготвите ли месото така по празниците няма да може да изгоните гостите от вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Приготвите ли месото така по празниците няма да може да изгоните гостите от вас
Приготвите ли месото така по празниците няма да може да изгоните гостите от вас
119105
Приготвите ли месото така по празниците няма да може да изгоните гостите от вас
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Печеното свинско с ябълки и бекон във фурната може да служи като декорация за всяка празнична трапеза.

Ябълките и виното придават на месото уникален вкус, а свинската мас го прави по-нежно и сочно . Просто, доста бързо за приготвяне и много презентативно ястие!

Мариновано свинско месо

СЪСТАВКИТЕ

900 свинско филе
1 зелена ябълка
свинска мас на вкус
70 мл сухо бяло вино
1 супена лъжица пипер
сол на вкус
зехтин на вкус

 

ПОДГОТОВКА

Направете достатъчно дълбоки напречни разрези в парчето свинско месо, без да го режете до края.

Нарежете ябълката на тънки филийки, сланината на тънки ивици.

Започнете всеки разрез с парче сланина и резен ябълка.

След това запечатайте филето с бамбукови шишчета.

Сложете месото в тава за печене. Поръсете със зехтин. Осолява се и се добавя пипер на вкус.

Поставете печеното в предварително загрята фурна на 200 градуса за 45 минути.

След като изтече това време, напълнете месото с вино и печете още 15-20 минути в плик или във фолио.

Извадете месото от фурната, извадете шишчетата и сервирайте с гарнитура. 

Свинското с ябълки и свинска мас е готово. Приятен апетит!

Опитайте да приготвите това вкусно ястие и споделете впечатленията си с нас в коментарите. Сигурен съм, че ще го оцените.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft