17 Август 2021
16069
Снимков материал: pixabay.com
Съставки:
- кайма (асорти от пилешко и телешко или свинско) - 900 г;
- тиквички - 400 г;
- лук и моркови - 1 бр.;
- картофи - 150 г;
- чесън - 3 скилидки;
- яйце - 1 брой;
- сол, черен пипер, подправки.
Процес на готвене:
- Настържете картофи, тиквички и моркови на едро ренде и смесете с кайма.
- Подправете каймата с нарязан чесън, сол, черен пипер, подправки, билки.
- Оформете кюфтета, оваляйте в галета и запържете в олио от двете страни на тих огън под капак. Средно отнема около 4-5 минути от всяка страна.
- Можете също така да направите доматен сос със заквасена сметана и чесън и да ги задушите за 5 - 10 минути.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари