29 Октомври 2013
134171
Подправките и билките могат да бъдат и твърде много полезни за здравето, независимо че могат да предадат превъзходен и приятен арамат и вкус на ястията. За подобрение вкуса на готвената храна, специалисти по храненето предлагат да се добавят пресни или сушени билки и подправки вместо сол. В тях се съдържат достатъчно микроелементи, които могат да заместят солта.
Предлагаме Ви десет билки и подправки,които са полезни за здравето ни и лекуват някои заболявания:
За какво е полезен чесънът
При какви заболявания е полезна ментата
При какви заболявания е полезна куркумата
При какви заболявания е полезен босилекът
Магданозът е полезен при високо кръвно налягане
Люти чушки
Розмарин
Канелата има антиканцерогенен ефект
За какво е полезна лавандулата
Джинджифилът е полезен при гадене, повръщане
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари