Пролетна рецепта с лапад и яйца. Зелена свежест за тънка талия и оптимално здраве
31 Март 2016
6771
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
лапад - 2 връзки
зелен лук - 1 връзка
чушки - 10 бр. сухи (червени)
олио - 1 к.ч.
оцет - на вкус
сол - на вкус
сирене - 100 г
яйца - 3 бр.
Почистете сухите чушки от семките и ги сварете докато омекнат.
Почистете лапада от жилите и бланширайте за около 3 минути в подсолена вода.
Отцедете водата и го нарежете на ситно. Нарежете на ситно лука и го запържете.
След това добавете чушките и лапада. Пържете около 10 минути. Добавете сиренето и яйцата и гответе докато се сготвят яйцата.
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари