Пролетни кюфтенца с яйца
17 Август 2014
40702
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
300 гр. шунка, ситно нарязана
2 стръка пресен лук, ситно накълцан
3 сварени яйца, нарязани на ситно
1 чаена лъжичка Вегета
2 белтъка, леко разбити
черен пипер
Шунката и яйцата се нарязват на много малки кубчета. Белтъците се разбиват и овкусяват с Вегатата. В тях се добавят ситно нарязаният пресен лук и останалите съставки. Цялата смес се омесва добре, подправя се с черен пипер и се оформя на малки топки с мокри ръце. Топчетата се слагат в тавичка, покрита с хартия за печене. Поставят се да се запекат в предварително добре загрята фурна на 200 градуса около 25 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари