Просто нарязвам 3 ябълки, заливам с яйца и ги пека така 3 пъти седмично! Най-големата ябълкова вкусотия:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Просто нарязвам 3 ябълки, заливам с яйца и ги пека така 3 пъти седмично! Най-големата ябълкова вкусотия:
Просто нарязвам 3 ябълки, заливам с яйца и ги пека така 3 пъти седмично! Най-големата ябълкова...
138698
Просто нарязвам 3 ябълки, заливам с яйца и ги пека така 3 пъти седмично! Най-големата ябълкова вкусотия:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Отлична рецепта за бърз и много лесен ябълков пай , който е мек и фантастично вкусен. Супер лесен за приготвяне и не отнема много време. Ще се насладите на лек и пухкав ябълков сладкиш , който ще върви чудесно с чаша горещо кафе или чай - ето рецептата:

Супер лесен ябълков сладкиш

Продукти:

Яйца - 3 бр.

Захар - 150 гр.

Прясно мляко - 180 мл

Масло - 80 гр.

Брашно - 300 гр.

Бакпулвер - 1 чаена лъжичка

Ябълки - 3 броя

Сок от половин лимон

Масло за намазване на формата

Приготвяне:

разбити яйца

Първо ще приготвим тестото. Разбийте яйцата със захарта.

тесто с яйца

Добавете млякото, мекото масло и разбийте.

тесто в купа

Накрая добавете пресятото брашно с бакпулвера и разбъркайте еднородно тесто.

кексово тесто

Няма нужда да белите ябълките - просто измийте хубаво, отстранете сърцевината и нарежете на парчета.

нарязани ябълки

Поръсете с лимонов сок и след това поставете върху тавичка (21 × 31 см), намазана с масло.

ябълки в тава

Изсипете отгоре яйчената смес, загладете и сложете в загрята фурна.

ябълков сладкиш

Печете 30-35 минути на 180 ° C.

Поръсете с пудра захар.

сладкиш с пудра захар

Желаем ви добър апетит! :-)

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft