![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Тесто:
Сложете водата с нарязания на парчета маргарин в тенджерка на огъня, докато заври. Намалете температурата и наведнъж добавете цялото количество брашно. Бързо разбъркайте, докато сместа стане гладка и започне да се отделя от стените на съда. Веднага свалете съда от огъня. Оставете да се охлади и добавете яйцата едно по едно при непрекъснато разбъркване. Когато получите хубава лъскава смес, поставете хартия за печене в подходяща тава и докато тестото е още топло, оформете профитероли (еклери) върху хартията с помощта на шприц или 2 лъжички.
Печете ги 20 минути при температура от 220 градуса. Когато са готови, извадете и ги оставете да изстинат.
Крем:
Разбийте сухата сметана според указанията на опаковката, а след това в друг съд разбийте и течната сметана. Смесете двата вида сметана внимателно до еднородна смес. С помощта на шприц напълнете профитеролите или ги разрежете и напълнете с лъжичка.
Пригответе сос от разтопения във врялата сметана шоколад и с него залейте профитеролите.