Пръжки с лук
29 Октомври 2012
33426
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1.5 кг свинско месо от бут
6 големи глави лук
сол
черен пипер
3-4 с.л. олио
пресен лук или магданоз - за поръсване
Нарязва се месото на хапки, посолява се и се запържва в олиото докато се поизпари водата и придобие вкусен позапържен вид. Прибавя се и лукът нарязан на едри полукръгове, обърква се хубаво с месото и се пържи докато и лукът поомекне. Когато ястието стане готово се поръсва с нарязан пресен лук или магданоз и се поднася с чаша червено вино.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари