Пудинг от зелен фасул

вход през zajenata.bg
Пудинг от зелен фасул
admin
Добавена от: admin
24988
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 г почистен зелен фасул
80 г масло
4 яйца
100 г мазно сирене
40 г брашно
300 г прясно мляко
магданоз
сол

Изпържваме в 20 г масло почистения и нарязан напречно на ивички зелен фасул, наливаме няколко лъжици вода, посоляваме и задушаваме до омекване. В отделна тенджера смесваме брашното, 50 г разтопено масло, половината от настърганото сирене, млякото и при непрекъснато бъркане варим около 5 минути. Снемаме от огъня, прибавяме фасула и оставяме сместа да изстине. След това прибавяме жълтъците, разбитите на твърд сняг белтъци, сол, изсипваме сместа във формичка за пудинг и печем до порозовяване в слаба фурна. Поръсваме изпечения пудинг с настъргано сирене и поднасяме с варени картофи и хляб.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft