Пудинг с грис и канела
28 Декември 2011
14600
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сложете млякото да заври на котлона и сложете захарта. Разбъркайте и започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане и на тънка струя гриса. Продължавайте да бъркате, докато грисът се сгъсти. Свалете от котлона, добавете ванилията, маслото и канелата.
Разпределете пудинга в предварително изплакнати купички и ги сложете в хладилник. При поднасяне може да обърнете пудинга в чиния. Поднесете самостоятелно или със сладко по избор, а може и просто поръсен с кафява захар и стафиди.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари