Пудинг с грис и канела

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Пудинг с грис и канела
Пудинг с грис и канела
admin
Добавена от: admin
14600
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

грис - 1 ч.ч.
прясно мляко - 1 л.
захар - 1 ч.ч.
ванилия - 1 пакетче
масло - 1 ч.л. краве
канела - 1 ч.л.

Сложете млякото да заври на котлона и сложете захарта. Разбъркайте и започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане и на тънка струя гриса. Продължавайте да бъркате, докато грисът се сгъсти. Свалете от котлона, добавете ванилията, маслото и канелата.
Разпределете пудинга в предварително изплакнати купички и ги сложете в хладилник. При поднасяне може да обърнете пудинга в чиния. Поднесете самостоятелно или със сладко по избор, а може и просто поръсен с кафява захар и стафиди. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft