Разделете жълтъците от белтъците, след което разбийте белтъците. Внимателно изсипете вътре постепенно необходимото количество захар, жълтъците и брашното. Umućenoj маса добавете масло и какао. Изсипете сместа в тава за печене, покрита с хартия за печене. Печете блата в предварително загрята фурна при 180 ° в продължение на около 20 минути. Оставете кората да изстине и след това с винена чаша я нарежете на кръгове.
За крема:
Разбъркайте пудинга в малко мляко, подсладено с 3-4 супени лъжици захар. Когато сместа стане без бучки, изсипете я в останалото мляко, врящо на огъня. Варете крема, докато се сгъсти. Охладете пудинга и го смесете с разбитото масло. Разпределете крема върху кръгчетата.
Разтопете шоколада и маслото на слаб огън, след което залейте вече завършените сладки. Оставете ги да се охладят, преди да ги поднесете.