Пуешко пилаф
19 Април 2012
12893
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В тенджера с дебело дъно се сипват 300 мл гореща вода и оризът. Посолява се и след завирането се разбърква. Огънят се намалява и оризът се вари 10- 15 минути без капак и без да се разбърква. В това време в тиган се задушава ситно нарязаният лук и настърганите на едро ренде моркови (5-8 минути). След като оризът попие водата, се прибавя нарязаното на кубчета месо и задушените лук и моркови. Ястието се разбърква и се задушава под капак 10-12 минути. Добавя се грахът, посолява се и се поправя със смлян черен пипер.дове.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари