Пукани чушлета - Ще Ви отнеме само 10 минути, а ще си облизвате пръстите цяла зима
25 Септември 2016
329120
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
3 кг чушлета
1 л оцет + 500 мл вода
100 мл олио
500 г захар
сол
2 връзки копър и магданоз
черен пипер
7 дафинови листа
чесън
Всичките подправки се смесват. Чушлетата се опукват леко и се пускат в студената саламура.
Престояват така 24 часа, като от време на време се разбъркват. Нареждат се в бурканчета и се стерилизират 10 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари