Пушен берлински стек с яйца

12 Февруари 2013
6296
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
600 г пушено месо
4 яйца
олио
сол
Обезкостяваме пушеното месо, нарязваме го на 4 стека, начукваме леко с дървено чукче и изпържваме от двете страни в сгорещено олио. Поставяме топлите стекове в плато, отгоре гарнираме с по едно пържено яйце (или забулено яйце) и поднасяме с пържени картофи, салата от краставички или друга зеленчукова салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари