Пълнена пъстърва
22 Декември 2011
5097
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибите се филетират, подправят се със сол и пипер на вкус.
Яйцата се нарязват на ситно и се объркват с маслото, магданоза и кърито. В центъра на всяка риба се слага по 1 с. л. от плънката и се навива на руло. Завързва се с конец или се закрепва с клечка за зъби.
Рулата се намазват със зехтин и се слагат да се запекат във фурна, загрята до 180° С за 20 мин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари