Специална дървена дъска за печене (кедрова, кленова, черешова)
парче жълта тиква
1тиквичка
царевица
червена, жълта и оранжева чушка
зехтин, сол и черен пипер на вкус
опаковка гъби печурки (без дръжките и тъмната част под пънчетата)
парче твърдо сирене (кашкавал), настъргано
1 кочан царевица (прясна, само зърната)
босилек
Накиснете дъската във вода (може да притиснете с тежести) за поне 2 часа, преди да сложите върху грила.
Запечете зеленчуците: объркайте ги с малко зехтин, сол и черен пипер и изпечете на грил. Намажете долната част на гъбите със зехтин и ги сложете под грила за 2-3 минути, колкото да се отпечата грила върху тях, с шапките надолу. Махнете и оставете да се охладят напълно. Ако се появи влага, попийте с кърпа. Напълнете отвора на гъбите с настърганото сирене. Отгоре подредете запечените зеленчуци, така че да се виждат добре различните цветове. Поръсете отново с малко настъргано сирене и подредете върху дъската. Опитайте температурата на грила да не е много висока, за да не се напука дървото. Печете около 15 минути, докато сиренето се разтопи, а зеленчуците хванат златист захар. Украсете с изпечените царевични зърна и поръсете с малко зехтин и нарязания босилек. Поднесете.