Пълнени кренвирши на фурна
22 Декември 2011
12240
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
За приготвяне на плънката е необходимо бялото сирене да се намачка с яйцето. Синьото сирене може да се надроби, а кашкавалът да се настърже на ситно.
Кренвиршите се нацепват надлъжно и се напълват всеки с различно сирене. Поръсват се с орехи и се изпичат до получаване на златиста коричка.
Сервира се със задушените или запечени на скара зеленчуци, или с прясна салата, овкусена с балсамов оцет и сол.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари