Пълнени печурки с яйца и сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Пълнени печурки с яйца и сирене
Пълнени печурки с яйца и сирене
admin
Добавена от: admin
17441
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

24 едри печурки
2 твърдо сварени яйца, нарязани на кубчета
3 с. л. трохи от пълнозърнест хляб
100 г натрошено синьо сирене
100 г овче сирене
2 с. л. нарязан зелен лук
2 с. л. бяло вино
2 с. л. меко масло
1 с. л. нарязан магданоз
1 щипка чесън на прах
1 ч. л. червен пипер

Гъбите се почистват от пънчетата, във всяка се слага по щипка сол и се подставят в загрята фурна на 200° С за 10 мин. Отцежда се водата, която се е събрала в гуглите.
Смесват се нарязаните яйца, сирената, лукът, виното, маслото, магданозът и чесънът. С получения пастет се напълват гъбите. Поръсват се с червен пипер и се запичат за 10-15 мин. на 200° С.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft