2 пилешки гърди
шепа пресен спанак, нарязан на ситно
2-3 скилидки чесън, нарязани на ситно
2-3 пресни листенца босилек, нарязани на ситно
4 сушени доматчета, нарязани
2 с.л. козе сирене
морска сол и черен пипер
дървени клечици
Загрейте фурната на 175 градуса и намазнете леко тавичка за печене. Първо нарежете всички зеленчуци. Смесете спанака, чесъна, босилека и сиренето в малка купа. Размачкайте с вилица, докато сиренето се разпредели добре. Ако пилешките гърди са големи, разрежете ги на "пеперуди", но без да ги разрязвате напълно наполовина. Увийте ги в прозрачно фолио и леко ги начукайте. Повторете и от другата страна. Поръсете двете страни на пилешкото със сол и черен пипер. Отгоре разпределете по няколко чаени лъжички от спаначената смес. Добавете по средата нарязаните сушени домати. Завийте гърдите на руло и забодете шева с клечки за зъби. Изпържете гърдите в малко кокосово олио, за да получат лек златист загар, преди да ги изпечете (може да пропуснете тази стъпка). Сложете гърдите в приготвената тавичка и ги запечете за 25-30 минути. Махнете клечките за зъби и поднесете.