Пълнени пилешки гърди

вход през zajenata.bg
Пълнени пилешки гърди
admin
Добавена от: admin
18112
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

100 гр. кашкавал 
100 гр. сирене 
1 чаена лъжичка горчица 
3 скилидки чесън 
2 моркова 
1 глава червен лук 
1 яйце 
4 бр. пилешки гърди 
2-3 домата 
магданоз

В малка тенджерка напълнете вода и сварете морковите. Внимавайте да не ги преварите, за да не омекнат твърде много. 
В тиган с олио, загрят на среден огън, задушете лука, ситно нарязан. Когато омекне, добавете нарязания чесън и ситно нарязания магданоз. Запържете ги няколко минути и ги дръпнете от огъня. 
След две минути добавете в тигана горчица, малко сол и черен пипер и едно яйце. Разбъркайте добре сместа и добавете настърганите сирене и кашкавал. 
В пилешките гърди с остър нож направете дълбок разрез и оформете джоб. С малка лъжичка напълнете от сместа в пилешкото. В средата поставете половинките варени моркови. Отвора в месото затворете с клечка. След като напълните всички парчета пиле, ако ви остане от сместа, намажете с нея месото. Нарежете доматите и ги подредете в огнеупорен съд. Върху тях поставете пилешкото месо и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса около 40 минути, покрито с фолио. След 40 минути свалете фолиото и печете още 15 минути. 
Сервирайте пилето горещо, нарязано на половинки, с гарнитура по желание.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft