Пълнени свински джобове

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пълнени свински джобове
Пълнени свински джобове
admin
Добавена от: admin
13512
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1.5 кг свински вратни пържоли (да са по-дебели)
1/3 ч.ч. сварен ориз
1 ч.ч. отцеден грах
2 бр. сварени яйца
100 г шунка
1-2 бр. сварени моркови
3 с.л. магданоз
1 ч.ч. бяло вино
1 глава чесън
сол
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. кимион

С остър нож се прави разрез (като джоб) на пържолите. Поръсват се със сол, черен пипер и кимион и се оставят в хладилник за 30 минути. През това време се смесват ориза, граха, нарязаните яйца, нарязаните моркови, нарязаната шунка и магданоза. С тази смес се пълнят пържолите и се забождат с клечки за зъби, за да не излезе плънката. Слагат се в намазнена тава и се пекат в загрята фурна на 220 С. Щом започнат да се запичат се слагат обелените скилидки чесън и бялото вино. По време на печенето пържолите се поливат със соса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft