Пълнени свински котлети с песто и сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пълнени свински котлети с песто и сирене
Пълнени свински котлети с песто и сирене
admin
Добавена от: admin
21667
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 с.л. натрошено бяло сирене
2 с.л. охладено босилеково песто
1 с.л. запечени кедрови ядки
4 свински котлета (с костта)
1 ч.л. смлян черен пипер
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. счукан чесън
1/2 ч.л. червен пипер
1/4 ч.л. смляна мащерка
2 с.л. балсамов оцет

Загрейте фурната на 190 градуса С. Смесете сиренето, пестото и кедровите ядки в купа. С върха на остър нож направете разрез (джоб) във всеки котлет около 7 см. дълъг и 5 см. дълбок. Напълнете котлетите с приготвената плънка и забодете краищата на месото с клечки за зъби, за да не изтече плънката.
Смесете черния пипер, ригана, чесъна, червения пипер и мащерката в малка купа; натъркайте двете страни на всеки котлет с микса от подправки. Сложете котлетите в плитък съд за печене.
Изпечете в предварително загрятата фурна, докато котлетите покафенеят - около 40 минути. Намажете изпеченото месо с балсамов оцет и запечете още малко, докато се образува глазура от оцета - още 5 минути. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft