Гъбите нарежете на филийки и запържете в малко олио, докато омекнат. Отцедете ги и ги оставете да се охладят.
Отделно смесете настърганото сирене, гъбите и изварата. Добавете сместа от подправки, риган и босилек на вкус и разбъркайте.
Бутер тестото разточете до дебелина 3 мм. С форма за понички или кръгла чашка изрежете кръгчета от тестото. На всяко второ кръгче с остър нож оформете кръст в средата.
Върху целите кръгчета поставете по една супена лъжица от пълнежа, а краищата на тестото намажете с разбития белтък. Покрийте с разрязаните кръгчета и притиснете добре ръбчетата, за да се залепят.
Намажете питките с разбито и поръсете с кимион. Покрийте тавата с хартия за печене и печете питките в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато се зачервят.