Пълнени ябълки с мед и ядки
22 Декември 2011
9481
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
От ябълките (4 бр) първо се изрязват „капачета” заедно с дръжките. Вътрешността им се изчиства.
В получените дупки се слагат мед (4 с.л.) и натрошени бадеми. Пекат се на фурна до готовност.
Поднасят се „съблечени”, украсени с цяла орехова ядка и залети със соса, който са пуснали при печенето, или с мед.
Добра идея е чинията да се покрие с ябълков сос с натрошени орехи, върху който да се разположи печената ябълка.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари