Пълнено кашкавалено хлебче
3 Януари 2013
75425
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурната на 180 градуса.
Направете успоредни разрези в питката по дължина и ширина, но без да разрязвате до дъно и да пробивате долната коричка. Поставете питката върху покрита с алуминиево фолио тавичка. В направените разрези поставете резени от кашкавала (сиренето) и поръсете всичко обилно със смес от маслото, пресния лук и маковото семе. Увийте хлебчето във фолиото и го запечете за 15-тина минути в загрятата фурна.
След 15-тата минута отвийте питката от фолиото и запечете само отгоре за още 10 минути, докато се разтопи кашкавалът.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари