Пълнено хлебче по френски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Пълнено хлебче по френски
Пълнено хлебче по френски
admin
Добавена от: admin
42156
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 франзела /ръжено хлебче/
250 гр размекнато масло
пастет от черен дроб /малка кутия/
2 кисели краставички
средно голям сварен морков
1 твърдо сварено яйце
половин маринована червена чушка
10 маслини
 

Хлебчето се разделя по дължина, издълбават се двете половинки и се намазват леко с масло. Продуктите се нарязват на дребно. Прибавят се маслото и пастетът, разбити заедно. Всичко се смесва. Двете половинки се пълнят със сместа и се слепват. Хлебчето се оставя в хладилник за да се стегне.
Рулото се сервира нарязано на филии.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft