Пълнен бут

вход през zajenata.bg
Пълнен бут
admin
Добавена от: admin
14887
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Агнешкият бут се обезкостява много внимателно, така че месото да бъде цяло. Гъбите се измиват и се нарязват на малки кубчета. Беконът и лукът също се нарязват на дребно. В тиган се сипва малко олио, лукът се запържва, след това се добавят гъбите и беконът, които също трябва да се запържат. Преди да се свали сместа от котлона се добавят сол и черен пипер. Месото се намазва със сол, черен пипер и малко червен пипер от едната страна където ще се слага плънката. Плънката се изсипва по средата на месото, след което бутът се зашива така, че да не излиза плънка отникъде - най-добре да се овърже добре с плътен конец. Поставяме го в тава за печене и го намазваме с малко олио, сол, червен и черен пипер и по желание - с малко натрошен сухар. Покрива се тавата с фолио и се пече на 150 С около 2 часа. Като стане готово месото, фолиото се сваля и се оставя да се запече малко отгоре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft