Пълнен картоф по царски. Неописуемо удоволствие за небцето

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пълнен картоф по царски. Неописуемо удоволствие за небцето
Пълнен картоф по царски. Неописуемо удоволствие за небцето
13866
Пълнен картоф по царски. Неописуемо удоволствие за небцето
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими Съставки

картофи - 4 броя, големи
маслини - 1 ч.ч. почистени от костилките и нарязани
пилешко месо - 200 г гърди
горчица - 1 с.л.
кисели краставички - 2 - 3 броя, ситно нарязани
царевица - 2 с.л.

от консерва
грах - 1 - 2 с.л. от консерва
бекон - 100 г
чесън - 2 скилидки
сол
черен пипер
червен пипер
риган - 1 ч.л.
кетчуп - за гарниране
майонеза - за гарниране

Приготвяне на Пълнен картоф по царски

Картофите измийте доста добре, като ги търкате с четка. Увийте ги в алуминиево фолио, като леко го намазнете от вътрешната страна. Поставете ги да се пекат за около 1 час в загряна фурна на 190 градуса. Извадете ги и ги оставете да изстинат без да ги отвивате.

През това време загрейте малко олио и запържете нарязаните ситно бекон, чесън. Добавете ситно нарязаните кисели краставички, граха, царевицата и маслините. Добавете от подправките на вкус и махнете от котлона.

Отделно пилешкото се нарязва на парченца, които се овалват в малко сол, черен пипер и червен пипер. Запържват се в малко мазнина и се разбъркват с 1 с.л. горчица. Добавете месото към зеленчуците.

Охладените картофи сцепете по дължина, издълбайте част от сърцевината и напълнете плънката. Поднесете пълнения картоф по царски в кетчуп и майонеза.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft