Пълнен хляб с шунка и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Пълнен хляб с шунка и кашкавал
Пълнен хляб с шунка и кашкавал
admin
Добавена от: admin
49115
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кръгло хлебче
50 мл зехтин
1 ч.л. риган
1 чаена лъжичка червен пипер
1 чаена лъжичка ситно нарязан чесън
120 гр. шунка
200 гр. моцарела
300 гр. печени чушки от буркан

Нарежете хляба вертикално, като внимавате да не разрязвате додолу. Смесете зехтина, риган, червен пипер и чесъна. С тази смес намажете вътрешността на хляба. Всеки разрез напълнете с парче моцарела, шунка и чушка. Чушките трябва да бъдат добре изцедени, за да не се намокри хлябът. Поставете хлебчето в тава, в предварително загрята фурна да се пече на 180 градуса около 20 минути. 
Забележка: Плънката може да бъде универсална: домати, маслини, песто сос, артишок, печени патладжани, сирене, кашкавал, салам.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft