Пълнен хляб с шунка и кашкавал
28 Август 2014
49115
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете хляба вертикално, като внимавате да не разрязвате додолу. Смесете зехтина, риган, червен пипер и чесъна. С тази смес намажете вътрешността на хляба. Всеки разрез напълнете с парче моцарела, шунка и чушка. Чушките трябва да бъдат добре изцедени, за да не се намокри хлябът. Поставете хлебчето в тава, в предварително загрята фурна да се пече на 180 градуса около 20 минути.
Забележка: Плънката може да бъде универсална: домати, маслини, песто сос, артишок, печени патладжани, сирене, кашкавал, салам.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари