Първо слагам масълцето да се разтопи във фурната - щом замирише, всички пристигат в кухнята. Знаят какво чудо предстои!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Първо слагам масълцето да се разтопи във фурната - щом замирише, всички пристигат в кухнята. Знаят какво чудо предстои!
Първо слагам масълцето да се разтопи във фурната - щом замирише, всички пристигат в кухнята....
32957
Първо слагам масълцето да се разтопи във фурната - щом замирише, всички пристигат в кухнята. Знаят какво чудо предстои!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Трудно е да се намери ябълков сладкиш, който да надмине този. Той е толкова добър, че ще искате да го приготвяте непрекъснато! И това е невероятно лесно да се направи. Хайде, залавяйте се за работа, ето рецептата:

Продукти:

3 ябълки

6 яйца

75 гр.

брашно

125 гр. масло

250 мл прясно мляко

1/2 ч.л. сода за хляб

50 гр. захар

1 ч.л. канела

Приготвяне:

  1. В дълбока купа разбийте яйцата. Разбивайки, добавяйте малко по малко млякото, брашното и солта.ябълков пай
  2. Загрейте фурната на 220 градуса. Сложете в стъклена форма маслото. Пъхнете формата във фурната и оставете маслото напълно да се стопи. След това подредете отгоре нарязаните на филийки ябълки.ябълков пай
  3. Когато маслото започне да цвърчи, изсипете отгоре тестото. Поръсете със захар и канела.ябълков пай
  4. Печете във фурната за около 20 минути.ябълков пай
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft